Ideal-Logistic

Termeni și condiții

Temeni si condiții utilizare site ideal-logistic.ro

www.ideal-logistic.ro este pagina web/ site-ul al S.. Ideal Safe Logistic SRL, persoană juriridică româna cu sediul in Drumul Fermei Nr. 16 B, Popești Leordeni, Jud. Ilfov, avand CUI 22313564.

Va prezentam în continuare Termenii si Condițiile generale care se aplică în accesarea  site-ului www.ideal-logistic.ro de căre potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, luați la cunoștință și acceptaţi termenii și condițiile de utilizare descrise în continuare.

Toate informațiile conținute în acest site sunt cu scopul de a prezenta cu un anumit grad de detaliere activitatea companiei cât și a produselor și serviciilor pe care S.C. Ideal Logistic SRL le oferă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

S.C. Ideal Safe Logistic SRL nu este responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Nu garantăm și nu declarăm caracterul complet al informațiilor prezentate pe acest site, de asemenea nu garantăm că utilizarea acestui site nu poate fi întreruptă, nu pot apărea erori, ori că site-ul și serverele pe care acesta este găzduit nu pot prezenta disfuncționalități tehnice ocazionale sau nu pot fi infectate de viruși informatici.

Site-ul folosește și poze cu titlu de prezentare pentru exemplificarea serviciilor oferite. ( Surse foto: Pixabay, Freepik, Adobe Stock Photos)

Orice persoană care dorește să apeleze la unul dintre serviciile noastre prezentate în site sau să ceară informații despre produse/să ceară o ofertă sau să efectueze o comandă este rugată să contacteze S.C. Ideal Safe Logistic SRL prin unul dintre canalele puse la dispoziție  în site cât și în pagina de CONTACT a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității produsului/ serviciului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt colectate în acest site decât în momentul în care ni le furnizați în mod direct. Pentru mai multe detalii în acest sens, accesați Politica noastră de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor personale în cadrul site-ului.

S.C. Ideal Safe Logistic SRL